Ne demek?

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ankara Yangın Bapsı yutmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip düşkünlük ettikleri tüm konular üzerine haber sahibi olabilirler.

Her saat muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya veya başka bir duvar bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları olarak da aşina ivedili çıkış baplarının ne malzemeden strüktürlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli peklik seviyeleri kamu makul standartlar gözetilerek dokumalmalıdır.

Yangın kapısı nite hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının muayene edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan tütünın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yönetmeliklere demetlı olarak örgünız ciğerin mukteza olacak ivedi çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kadar size en âlâ desteği sunacaktır. Standartlara elverişli müstacel çıkış bapsı hazırlıkları örgülırken; ivedi anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan bâtıneriye girmelerine olanak verecek halde olması da bu bapların bizatihi kapatan düzeneklere malik olması da sağlanır.

CMD Metal; nitelikli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page